top of page

 

Hulp & tips voor je spirituele kind

Wat had ik vroeger graag zelf iemand gehad, die me kon begrijpen en me had kunnen helpen met tips en tools zodat ik niet meer zo bang had hoeven zijn omdat ik mezelf had kunnen beschermen. Aangezien mijn omgeving niet begreep wat er met mij gebeurde, miste ik iemand die me kon begrijpen en helpen met mijn spirituele gevoeligheid en diverse ervaringen. Dit consult duurt ongeveer een uur en je komt samen met je kind naar de praktijk. Ik kan je helpen met het uitleggen van de spirituele ervaringen van je kind. Tevens kan ik jullie leren hoe je je energetisch af kunt sluiten voor de energie van anderen. Dit kan gaan om levenden of overledenen en bied ik vooral praktische informatie.

Bij jonge kinderen leg ik alles aan de ouder(s) of begeleider(s) uit en aan kinderen, die in staat zijn om mij te begrijpen, leg ik uit wat ze willen weten. En leer ik ze  met oefeningen om beter de controle te hebben, over wat ze spiritueel ervaren.

Vaak is één sessie voldoende. Soms komt een kind een paar jaar later terug als het ouder is en andere vragen heeft. 

Soms loopt het niet lekker met je kind qua vriendschappen, op school of heeft je kind een diep gevoel van eenzaamheid. Dan is het goed om te weten dat ik ervaring heb in het begeleiden van jongeren in een kort traject. We werken aan zelfvertrouwen, communicatieve vaardigheden en het ontwikkelen van levenslust en vreugde. Ik maak gebruik van mijn ervaring als regressie therapeut en vanuit mijn vorige banen in onderwijs en gezondheidszorg.

 
 

Sessie gidscontact

Toen ik een aantal jaren geleden de boeken las van Jan Kleijn over zijn gidsensessies, ontstond bij mij het verlangen dit zelf te willen leren en er mensen mee te kunnen gaan helpen. Aangezien Jan Kleijn inmiddels overleden was, koos ik voor de 3-jarige opleiding van Hans ten Dam tot Regressie- en Reïncarnatie therapeut. Tot 2019 heb ik ook als zodanig gewerkt. 

Met veel liefde help ik mensen nu om in contact te komen met hun spirituele gids. Hoe fijn is het te weten wie je gids is, er beter mee te kunnen communiceren en te weten waarom juist deze gids bij jou is als helper. Deze sessie is echt een cadeautje aan jezelf!

Reconnective Healing  

Ikzelf herinner me deze zeer krachtige vorm van healing uit de tijd van Atlantis.

De frequentie ervan komt uit de vijfde dimensie. Het is een liefdevolle en zeer zuivere vorm van healing. Deze healing werkt fysiek, emotioneel, spiritueel en mentaal.

Persoonlijke Reconnectie  

Tijdens de Persoonlijke Reconnectie worden in een vaste volgorde en volgens vaste patronen, punten en meridianen geactiveerd, waardoor je opnieuw verbonden wordt met het universum, je hogere zelf en alles om je heen.

Een Persoonlijke Reconnectie vindt altijd plaats in twee sessies, op twee verschillende dagen, met minimaal één nacht en maximaal drie nachten ertussen. Omdat het een hele diepe beleving kan zijn, raad ik je aan geen druk programma te hebben op de uren na de sessies. Het kan erg fijn zijn dan de tijd te hebben om in de sfeer te blijven waarin je je op dat moment bevindt.

Voordat je de Persoonlijke Reconnectie kunt ontvangen dien je minstens één Reconnective Healing gekregen te hebben, zodat je deze Reconnectie optimaal kunt ontvangen.

Deze sessie raad ik aan voor wie zich er toe aangetrokken voelt. Hij is geschikt voor mensen met een ruime mate van spirituele ontwikkeling.

Het bedrag dat voor een Reconnection betaald wordt is een afgesproken bedrag over de hele wereld. Het getal 333 staat voor ‘oneindige heelheid’. Het is dus geen willekeurig gekozen bedrag.

Sessie babytolk / babyfluisteraar

Dit wordt ook wel 'babyfluisteren' genoemd. Via foto’s, dus je kindje is gewoon thuis tijdens de sessie, werken Marjolein Kieken en ik vanuit onze praktijk, met de vragen en eventuele boodschappen die jij hebt voor je kindje. Tevens geven wij beiden een Reconnective Healing op afstand. Dit, omdat wij het belangrijk vinden, dat er ook heling plaats vindt tijdens een sessie. Doordat wijzelf voelen en vaak ook thelepatisch waarnemen wat er met je kindje aan de hand is, kun je na een sessie van ons als ouder(s) of begeleider(s) makkelijker begrijpen wat er aan de hand is met je kind en voel je je niet meer zo machteloos. Je ontvangt  binnen twee weken na de sessie, een uitgebreid verslag hiervan per mail, zowel van Marjolein als van mijzelf. 

Wij hebben hiermee ruim 10 jaar ervaring. Je krijgt een completeet beeld omdat wij beiden contact maken en informatie geven die elkaar aanvult.  Juist deze combinatie werkt verhelderend. Tevens geven wij beiden (tijdens de sessie) je kindje een Reconnective Healing op afstand. Onze ervaring is dat het absoluut een meerwaarde heeft om alles in tweevoud te ontvangen, zowel de Reading en de Healing alsook de verslagen die elkaar aanvullen. 

Sessie zielscontact 

Deze vorm van communicatie is geschikt om helderheid te krijgen wat er speelt bij mensen met bijvoorbeeld een verstandelijke beperking.

Omdat de oorzaak van een beperking voornamelijk fysiek is, zoals hersenschade of een genetische oorzaak, is er goed contact mogelijk met de ziel. (De ziel is namelijk niet beperkt maar kan beperkt doorkomen.)

Marjolein Kieken en ik werken ruim 10 jaar samen en hebben gemerkt dat we elkaar versterken en aanvullen.

Doordat wij vaak fysieke problemen van iemand ervaren d.m.v. ons eigen lichaam, kunnen wij informatie geven die normaal gesproken niet (makkelijk) te verkrijgen is.

Deze informatie geeft het hogere zelf van de persoon ons tijdens deze sessie door.

Ook vragen wij hulp aan onze eigen gidsen en die van de persoon die de sessie ontvangt.

Ook de Reconnective Healing geven wij beiden en we hebben gemerkt hoe krachtig dat is.

Wij werken via foto's dus de cliënt hoeft niet bij ons langs te komen.

Marjolein en ik  typen beiden een uitgebreid verslag en versturen dat binnen twee weken per mail. Mocht er spoed zijn voor een bepaalde vraag, kunnen wij die al eerder doormailen!

bottom of page